dimecres, 27 de gener del 2010

Una ruta cooperativa a Sants. Taller, exposició i ruta

El Projecte Barri.Sants Cooperatiu està preparant una jornada sobre el cooperativisme de barri amb la realització d'un taller i una ruta per a poder conèixer millor la història de les cooperatives històriques de Sants, que podreu llegir en aquest bloc. Aquesta ruta es basarà sobretot en la Lleialtat Santsenca que havia estat la primera cooperativa del barri que també seria coneguda com la Cooperativa del Camp, on a sota us adjunto una invitació per a les persones que vulguin assistir:

"Per al Taller, iniciativa de Sants Cooperatiu, l'Assemblea de Barri de Sants i el col·lectiu d'arquitectes La Col, comptarem amb els plafons de l'exposició Memòria Cooperativa referents a la Lleialtat Santsenca i al Cooperativisme històric de Sants, que es podran visitar fins el 15 de febrer al mateix Centre Social de Sants.

Avui mateix, el 29 de gener del 2010 a les 19:00 h ja ha començat un taller sobre la Lleialtat Santsenca al Centre Social de Sants, al carrer Olzinelles 30.

Una part de l'exposició sobre la Memòria Cooperativa podrà ser visitada fins el 15 de febrer al mateix CSS.

Finalment, diumenge 7 de febrer s'emprendrà una ruta per les cooperatives històriques de Sants, que s'iniciarà a les 11h al Centre Social de Sants.